Oletko ikuisesti yksin, yrittäjä?

5.2.2024

Maailman parhailla urheilijoilla on valmentaja syystä. Valmentajan tehtävä on olla urheilijan opas ja varmistaa, että hän kehittyy ja etenee kohti tavoitteitaan. Miksi yrittäjät ostavat valmennusta niin harvoin?

Ei pidä sekoittaa pöhinäntäyteisiä seminaareja ja webinaareja valmentautumiseen. Tällaiset tapahtumat pohjaavat hetkelliseen fiiliksen nostamiseen ja inspiroimiseen. Yleisö on hurmiossa viikonlopun ja kun arki koittaa, mikään ei kuitenkaan muutu. Uusi yhteisö jonka luulit saavasi, on nyt vain joukko Facebook-kavereita, jotka satunnaisesti tykkäävät postauksistasi.

Haen itsekin inspiraatiota ja tieto tällaisista tapahtumista, mutta tiedän sinun yrittäjänä tarvitsevan myös jotain sitouttavaa.

Menestyminen on kulkemista kohti haluttua päämäärää – ihanteellisesti mahdollisimman suoraviivaisesti ja nopeasti. Laadukkaassa valmennuksessa asetettu tavoite pysyy kirkkaana mielessä ja oikeita toimenpiteitä tehdää systemaattisesti. Valmentaja kulkee kanssasi ja varmistaa, että tulosten edellytykseksi katsotut, sovitut ja tarpeelliset toimet tulevat tehdyksi.

Saatat ajatella, että pärjäät yksin. Olethan pärjännyt tähänkin mennessä. Voit ennemmin katsoa youtube-videoita ja käyttää tekoälychatteja sparrailukaverinasi. Valmennukset maksavat ihan helvetisti eikä kukaan ymmärrä sinun uniikkia toimialaasi. Sitäpaitsi tämähän on yksinyrittämistä, eikö niin?

Teet itse ja säästät

Jos tämä toimintamalli on tuottanut sinulle tuloksia urallasi ja koet olevasi potentiaalisi huipussa niin jatka samaan malliin! Loput meistä, joilla on kokemuksia epävarmuudesta, yksinäisyydestä ja informaatioon hukkumisesta suosittelen jatkamaan lukemista.

Tiedolle altistuminen ei ole oppimista

Voit lukea kymmeniä kirjoja ja kuunnella satoja bisnesgurujen podcasteja ja youtube-jaksoja, mutta kuka varmistaa, että sinun toimintasi todella muuttuu? Itsensä altistaminen mielenkiintoisille sisällöille ei ole oppimista. Oppiminen on tapahtunut vasta, kun toimintasi on kehittynyt ja alat saada tuloksia. Hyvä valmentaja ei vain opeta, vaan kulkee rinnallasi ja varmistaa, että toimit. More and better inputs = better outputs.

Olen listannut alle neljä asiaa, mitä saat hyvässä valmennussuhteessa.

  1. Toimenpiteet: askeleet ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi

  2. Vastuu: olet vastuussa valmentajalle, että annat lupaamasi panoksen.

  3. Sparraus: saat uusia ideoita ja näkökulmia, jotka auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä.

  4. Focus: valmentaja auttaa keskittymään siihen mikä edistää kasvua ja menestystä.

Miltä sinun liiketoimintasi voisi näyttää, jos tietäisit mitä tehdä seuraavaksi, sinulla olisi ihminen kenelle olet luvannut tehdä asiat mitkä sanoit tekeväsi, saisit tukea ja konsultointia vaikeissa päätöksissä, sekä pitäisi huolen, että keskityt olennaiseen?

Miten tästä eteenpäin?

Menestyminen ei ole vain tietoa, vaan oikeiden asioiden tekemistä. Valmentajan avulla ihmiset tekevät todennäköisemmin. Sinun seuraava askeleesi on tutustua valmennuksen mahdollisuuksiin ja oivaltaa, miten se voi muuttaa liiketoimintaasi ja ehkä koko elämääsi.

Voit varata kanssani ajan ilmaiseen konsultointiin, jossa katsomme miten sinä pääsisit haluamaasi lopputulokseen.

Valmiina tekemään uusia siirtoja?

Oletko valmis siirtymään kohti yrittäjyytesi uutta aikakautta? Varaa aika ilmaiseen konsultointiin. Jutellaan haasteistasi ja katsotaan miten voisimme kehittää toimintaasi!

joona@joonaconsulting.fi

(C) 2024 joona consulting 0y

joona@joonaconsulting.fi

(C) 2024 joona consulting 0y

joona@joonaconsulting.fi

(C) 2024 joona consulting 0y