Metodini parempaan myyntiin

5.2.2024

Valmennuksen ei kuulu olla luentosarja, vaan liiketoimintasi täytyy alkaa kehittyä tekemisen kautta. Halusin kirjoittaa tämän tekstin, jotta ymmärrät paremmin metodin jota valmennan.

Kun tulet asiakkaaksi, teemme perusteellisen kartoituksen nykytilanteeseen. Jari Sarasvuon sanoin, voit jatkaa matkaa vain sieltä, missä olet nyt.

Vaihe 1. Visiot ja strategiat

Selvitämme mikä on ydinosaamisesi, mitä haluaisit tehdä ja ketä haluaisit palvella. Luomme vision siitä yrittäjästä, joka sinä haluat olla. Teemme suunnitelman, miten pääsemme nykytilanteesta tavoitteeseesi.

Luomme sinulle korkeamman hintaluokan palvelun, jota asiakkaasi tarvitsevat kipeästi.

Lopuksi teemme sinulle yksinkertaisen somesuunnitelman, joka auttaa sinua tuottamaan ihanneasiakkaitasi kiinnostavaa sisältöä ja osuu juuri heidän kipupisteisiin. Tiedät mistä puhut ja tiedät miten auttaa.

Seuraavaksi siirrymme pelikentälle tekemään työtä.

Vaihe 2. Menestystekijät

Palvelusi myyminen tulee olemaan päätavoitteesi. Sometilisi tulee näyttämään ammattimaiselta ja houkuttelevalta. Julkaiset ihanneasiakkaitasi puhuttelevaa sisältöä ja teet aktiivista myyntityötä pitkäjänteisesti kontaktoimalla asiakkaita. Buukkaat myyntitapaamisia, joita odotat innolla.

Klousaat kauppoja myyntitapaamisissa ja uuden asiakkaan onboarding on helppoa, koska prosessi on hyvin suunniteltu. Aloitat asiakkaiden kanssa työskentelyn. Asiakkaasi tulevat olemaan uskomattoman sitoutuneita, koska ovat investoineet tuntuvan summan. Tämä mahdollistaa myös sen, että voit auttaa heitä kokonaisvaltaisemmin.

Vaihe 3. Jatkuva kehittäminen

Kolmannessa vaiheessa alamme tehdä asioita vielä paremmin. Kaizen on japanilainen termi, joka tarkoittaa jatkuvaa parantamista. Se on filosofia ja työskentelytapa, joka keskittyy pieniin, jatkuvasti tehtäviin parannuksiin prosesseissa ja liiketoiminnassa.

Tarjoamastasi tulee houkuttelevampi. Osaamme tarttua asiakkaidesi kipukohtiin vielä tarkemmin. Markkinoinnissa panostamme niihin asioihin, joilla on saatu parhaita tuloksia aikaisempina viikkoina. Saat parempia liidejä, joita klousaat helpommin.

Uskottavuutesi asiantuntijana kasvaa positiivisen asiakaspalautteen myötä, mikä mahdollistaa hintojesi korotuksen. Jatkat työtä ja kuukausittainen laskutuksesi on saattanut jo tuplaantua muutaman kuukauden takaiseen. Siirryt yrittäjyyden uudelle aikakaudelle. Katseesi on jo skaalaamisessa.

Tämä kaikki on työtä, joka odottaa tekijäänsä. Tulokset eivät tule itsestään, kuten ei mikään muukaan tavoittelemisen arvoinen.

Voit vapaasti kokeilla menetelmääni ja vastaan mielelläni kysymyksiin, joita sinulle on saattanut herätä tämän blogin lukemisesta. Laita sähköpostia tai somessa viestiä! Näiden asioiden tietäminen ei ole tähtitiedettä, mutta niiden toteuttaminen päättäväisesti ja pitkäjänteisesti on avain menestykseen.

Jos haluat katsoa olisiko meillä synergioita toteuttaa tätä yhdessä voit varata ajan ilmaiseen konsultointiin. Haluan kuulla sinun tilanteesta.

Valmiina tekemään uusia siirtoja?

Oletko valmis siirtymään kohti yrittäjyytesi uutta aikakautta? Varaa aika ilmaiseen konsultointiin. Jutellaan haasteistasi ja katsotaan miten voisimme kehittää toimintaasi!

joona@joonaconsulting.fi

(C) 2024 joona consulting 0y

joona@joonaconsulting.fi

(C) 2024 joona consulting 0y

joona@joonaconsulting.fi

(C) 2024 joona consulting 0y